Week-end a Londres

Je viens d’ajouter à mon compte Flickr une petite quinzaine de photos de mon week-end à Londres le mois dernier. C’est vraiment une ville sympa (je préfère largement Londres à Paris ! ).

Je te laisse donc avec l’album photo Flickr de ce week-end in London ! 🙂

Ce contenu a été publié dans hors-sujet, avec comme mot(s)-clé(s) , . Vous pouvez le mettre en favoris avec ce permalien.

2 reponses a Week-end à Londres

  1. Ricardo dit :

    What i don’t realize is in fact how you’re no logner actually much more smartly-liked thanyou’ll be right now. You are very intelligent. You understand thus significantly on the subject of this matter, produced me for my part imagine it from so lots of a range of angles. Its like men and women are not involved unless its something to do with Lady gaga! Your personal stuffs nice. Always maintain it up!

  2. Oscar dit :

    Even weggeweest en ruim een week niets gzeelen.Niet te geloven wat jullie allemaal in die tijd weer hebben meegemaakt. Wat een mooi land is Ethiopieb. En wat zien jullie veel bijzondere dingen.Schitterende, kleurrijke foto’s: een feest om naar te kijken!!Wat een overgang om na dagen ongerept’ rijden ineens weer midden in een toeristische plek terecht te komen.En om dan een dag later weer ongemoeid op een marktje te slenteren.Goh, wat zullen jullie gisteren geschrokken zijn bij het zien van het ongeluk dat vlak voor jullie neus gebeurde. Fijn te lezen dat het, niet alleen voor jullie, maar voor iedereen zo goed is afgelopen.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *